Bocsa, Cseh Attilával

2010.10.19, 09:05 Szabadidő
Interjú

- Mióta van jelen a paksi sportéletben ez a sportág?
- Hát az első két pálya Magyarországon először 98, ill. 99-ben épült. Mikor az új látvány medence megépült, akkor ez elvette a helyét, és új helyre kellett költöztetni. A jelenlegi pálya, amit a büfé mögött található, ez 2003-ban épült. Azóta kezdtük el igazán fejleszteni ezt a sportágat. Jelenleg sem annyira ismert ez a sportág Magyarországon, éppen ezért nagyok az előre jutási lehetőségek, mert nem kell olyan sok ellenfelet legyőzni.
- Hol zajlanak télen az edzések?
- Télen a Deák Ferenc Általános Iskola torna termében, Poór tanár úrnak is köszönhetően. Hála istennek a tanár úr felfedezte ennek a sportágnak az előnyeit és ezt előszeretettel alkalmazza a tornaórákon is. Tavalyi évben október 23-án volt itt először az Országos Csapat Bajnokság, és ha minden igaz idén is itt lesz, ugyan ebben az időpontban.
- Milyen eredmények születtek az ezt megelőző időszakban?
- Egyéniben jelenleg nekem vannak a legjobb eredményeim, én nemzetközi eredményekkel büszkélkedhetek. Észak Cipruson voltam kétszer, már a válogatott kereteiben, ill. most Poór tanár úr bejutott az” A „osztályba. Remélem, a nyáron több országos rendezvényen részt vehetünk. Most a Senior Kupában is indulunk. Tavaly megnyertük a csapatbajnokságot. Úgyhogy nem olyan rosszak az eredményeink.
- Ezek nagyon szép eredmények. Gratulálok hozzájuk és további sikereket kívánok Köszönöm!