Dr. Kovács Antal az új ASE elnök

2011.05.25, 09:49 Szabadidő


A tavalyi évben kimagasló eredményeket értünk el, mint ország, mint világ szinten. A hétfőn megrendezet küldött-közgyűlésen ezeket az eredményeket Dr. Kovács Antal alig győzte felsorolni. Kiemelte a kosárlabda csapat ezüstérmét, a kajak-kenut ahol Boros Gergő Világkupát nyert. A sakk és a szabadidő szakosztály munkája után természetesen nem maradhatott el a cselgáncs sem, ahol Bor Barna és Csoknyai László kimagasló eredményeket érnek el.
Süli János nem tudott megjeleni a gyűlésen, egy külföldi út közbeszólt. Egy levéllel azonban jelezte, hogy elnöki tisztségéről lemondott, de az elnökség tagjaként továbbra is rész vesz az ASE életében. Süli helyett Dr. Kovács Antal lett az ASE új elnöke. ( Napokon belül interjú lesz Dr Kovács Antallal, itt az ase.hu oldalon). A piros-kékek életében egy másik fontos döntés is születet. Szabó Zsolt lemondása után a közgyűlés egyhangú szavazással támogatta Bognár Péter, elnökségi taggá való választását.
 A gyűlés végén átadták a két elismerést, amit a 2007-ben alapítottak. Az ASE Örökös tagja Juhász Sándor lett. Az ASE örökös Bajnoka címet pedig Gulyás Róbert vette át.        


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%