Paksi Strandfoci Kupa

2011.06.22, 07:31 Szabadidő


Helye: Paks, ürgemezei Strandfürdő

 

Játéknap: 2011. július 2. szombat

 

Nevezhetnek: lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. csapatok, életkor és tudásszint megkötöttség nélkül.

Csapatonként 10 főt lehet maximálisan nevezni.

Nevezési határidő: 2011. június 30. 

Nevezés: e-mailen

paksiviz@paksiviz.hu

   

Nevezés, nevezési díj:

Csapatonként 4000 Ft (a strandbelépőt is tartalmazza) melyet a kupa napján kell befizetni a szervezőknek.

 

Létszám: 4+1 fő

 

Szabályok: strandfoci szabályai alapján

 

Díjazás: érem, kupa, oklevél. Gólkirály és a legjobb kapus különdíjban részesül.

 

Érdeklődni: a szervezőknél 06 20/ 252-8167, 06 20/ 583-0866

 

Info: www.paksiviz.hu, www.bmpstudio.hu

 

Paks, 2011. május 23.

 

Nevezési lap

 

 

Csapat neve:

Versenyszám: Strandfoci

Csapattagok:  

 

Csapatvezető neve, elérhetősége/ telefon, e- mail/:        


 

2011. évi sport rendezvények bemutatása

A kiemelkedő jelentőségű, jelentős számú résztvevőt generáló hagyományos és Pakson nagy érdeklődésre számító „strand-sport” rendezvények:

Július 9-16., és augusztus 6-7. XVI. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Vándorkupa

Hagyományos strandfoci bajnokság a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport és Hagyományőrző Egyesület koordinálásával. Nevezhetnek: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Megyei Igazgatóságok, Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok és a Főfoglalkozású Létesítményi Tűzoltóságok dolgozóiból verbuválódott csapatok. A döntőben csak az szerepelhet, aki a selejtezők során a nevezési lapon szerepelt. Csapatonként 12 főt lehet maximálisan nevezni. Nevezési határidő: 2011. június. A játéknapok: Selejtezők július közepén 1 hét kibővülve az „öregfiúk” mérkőzéseivel, a döntő augusztusban 1 hétvégén.

Július 22-23. XVI. Országos Atomzsaru Strandfoci Bajnokság

 

Másfél évtizedes hagyományú bajnokság. A résztvevő csapatok: Az összes magyarországi rendőrkapitányságok és rendőr-főkapitányságok hivatásos dolgozóiból és közalkalmazotti állományból verbuválódott csapatok. A csoportmérkőzések 3 csoportban zajlanak. A csoportmérkőzések során továbbjutott csapatok játszanak a vándorkupáért. A sportverseny koordinátora az IPA (International Police Association) Paksi szervezete.   

Június 25., július 30., augusztus 13. Paksi Strandröplabda Bajnokság

 

A röplabda hagyományosan strandoláshoz könnyen kapcsolható sportágként lehetőséget jelent városi, megyei, illetve országos verseny(ek) szervezésére, melyhez a pályák, és a strand megfelelően kialakított helyszíne az infrastrukturális hátteret biztosítani tudja. A paksi röplabda „élet” megyei szinten is jelentősnek értékelhető, ez a háttér szintén lehetőséget biztosít a strandröplabda sport paksi erősítésére. A Strandröplabda Bajnokság szervezésében együttműködő partner az ASE Szabadidőszakosztálya.

 

Július 2. Paksi Strandfoci Kupa

 

A Pakson komoly szervezettséggel rendelkező futball sport jelentős holdudvarát karolja fel a nyári, vidám sportolási és egyben szórakozási lehetőségként a városi strandfoci bajnokság megszervezése, mely egy szintén jelentős érdeklődőt – mint a legnépszerűbb magyar sportág – vonzó szabadidős program a Strandon. A Strandfoci szervezésében együttműködő partner az ASE Szabadidőszakosztálya.

Helyszín

A Paksi Strandfürdő - élménymedencéje, sportpályái, rendezvénysátra - hangulatos környezete. Rossz idő esetén  a zenei rendezvények helyszíne a büfé mellett felállított  200 fő befogadó képességű rendezvénysátor, vagy a strand fedett játékcsarnoka. Az amatőr, családi és sport rendezvények ingyenesek. A zenés programok esetében kapunyitás 20.00 óra, zárás 24.00 óra. Jegyek a Paksi Strand Estékre a helyszínen vásárolhatóak: 950 Ft.- a koncert és az élménymedence használatáért.


 

Tájékoztató a Paksi Strandfürdő 2011. évi programjairól

 

2011. Paksi Strand Esték

 

A Paksi Vízmű KFT. a Paksi Strand Esték rendezvénysorozat keretében várja a különleges környezetben igényesen szórakozni vágyó fürdőzőket. Az alapvetően könnyűzenei, és humoros programsorozat júniussal indul a paksi strandon és augusztus 26-án ér véget. A rendezvénysorozat a különböző műfajok, zenei stílusok – jazz, alternatív, blues, funky, afro - felvonultatásával kínálja a szabadidő igényes eltöltésének alternatíváját.

A rendezvények száma 5 péntek éjszakai „party-nap” neves nemzetközi előadók fellépésével, illetve újdonságként az Amatőr Klub indításával további 5 pénteken amatőr előadói esttel bővül.

 

Június 17. Szabó Leslie

 

1998-tól kezdődően eddig több, mint 15 nagylemezen 68 munkája jelent meg; mint szövegíró és mint zeneszerző. 2003. őszén jelentkezett a Megasztárba, ahol bekerült a döntőben és az egész ország megismerhette zenei tudását. Mint szövegírót 2000-ben érte élete eddigi egyik legnagyobb megtiszteltetése ugyanis Sir Paul MacCartney személyesen írta alá az engedélyt ahhoz, hogy Leslie a világhírű „Ebony and Ivory” című dalának magyar szövegű változatát elkészíthesse és megjelentethesse.

 

Július 15. Ripoff Raskolnikov (A)

 

A hazánkban gyakorta vendégeskedő, s honi bluesberkekben óriási népszerűségnek örvendő kiváló osztrák muzsikus. Évekig élt Angliában és többször koncertezett az Egyesült Államokban is. Elektromos és akusztikus gitáron játszik és énekel, de a zongora billentyűit is nagyszerűen ütögeti. Műsorában főleg saját dalok hallhatók. A kritikusok Joe Cockerhez szokták hasonlítani. Dalai régi szerelmekről, utazásokról, a mindennapok gondjairól és szépségeiről szólnak.

Július 29.  Anima Sound System

 

Magyarország elsőszámú elektronikus tánczenekara, a kárpát-medencei népzenei hagyományokat kortárszenével, hip-hop- és jungle-ritmusokkal mixelő, külföldi sztár-DJ-kkel együttdolgozó, Párizsban, Londonban és Berlinben nagy sikerrel koncertező, a Diákszigeten 40 ezer ember előtt játszó Anima. A nemzetközi áttörés 1996-97 tájékán következett be, amikor az Anima két "megaslágerrel" ejtette ámulatba Európát. Ettől kezdve állandóak a meghívások, a fesztiválszereplések. 2002-ben fellépés a World Music Expo-n, majd elkészjtik az Asian Dub Foundationnel az Enough / Elég volt! című közös dalt. 2003-ban jelenik meg az Aquanistan c. új nagylemez (amely később megkapja a Fonogram díjat "A legjobb hazai dance album" kategóriában. Anima Sound System 2001-ben a jazz és világzene, 2004-ben az elektronikus zene kategóriában nyert Fonogram díjat, 2011-ben pedig a modern pop-rock zenekarok közt jelölték.

 

Augusztus 12. KISHA (SLO)

A ljubljanai székhelyű 1996-ban alakult Kisha egy igazi multikulti zenekar. Az extravagáns kinézetű magyar-horváth származású énekesnő-szövegírő Andja Marich a frontembere a vadonatúj stílusú világzenét játszó együttesnek., de a végleges felállás további profi zenészekkel egészült ki a régió minden zegzugából: Magyarországról, Szlovéniából, Horvátországból és Olaszországból. Kisha, annyit jelent eső… A lounge / down tempó együttes zenéje és színpadi produkciója különleges, intim hangulatú, ami megérinti a kelet-európai lelket. Az énekesnő látványköltészet-jellegű magyar szövegeivel visszanyúl a gyökereihez. A saját szerzemények mellett kedvenc költője, Ady Endre és a magyar népdalok egyszerű, mégis elementáris erejű világából is merít.

Augusztus 26. ERŐSPISTA avagy a magyar chili

Hivatalosan 2004. nov.13. a zenekar születésnapja. Az csapat a legfelkészültebb magyar Red Hot Chili Peppers Tribute zenekar, a hazai zenei fesztiválok elmaradhatatlan fellépője. Az ERŐS PISTA repertoárjával igyekszik igen átfogó képet adni a CHILI  munkásságáról, hiszen a kezdetektől napjainkig közel 50 dalt tanultak meg.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%